Om Bodyfit

Hvem Bodyfit er?

Vi er en nyopstartet fitness portal der leverer et bredt udvalg af kvalitetsprodukter såsom træningsprogrammer, kostprogrammer, og træningstøj.

Vi har hovedkontor i Hellerup og herfra driver vi forretning i samarbejde med et alsidigt og dedikeret team af, atleter, udviklere og aktive influencers.

Hver eneste dag arbejder vi på at inspirere mennesker af alle aldre og køn, til at leve op til deres fitnesspotentiale, dette gør vi ved at udbyde en bred vifte af kvalitets kost og træningsprogrammer, udarbejdet af vores top profesionelle team.

CEO:

Mit navn er Magnus Grønbjerg, jeg har i en lang årrække brændt for fitness og en sund livsstil, da en albue skade har sat en stopper for mit eget fitness eventyr, er jeg i dag dedikeret til at hjælpe alle der ønsker en bedre livsstil, da jeg mener alle mennesker har ret til at leve deres bedst mulige liv i deres bedst mulige krop.

CTO:

Mit navn er Morad Sabab, jeg står for det tekniske på vores platform. Mine kvalifikationer ligger kun i det tekniske, brugervenlighed, kunderservice og optimering. Disse brancher og kategorier har jeg både dyb interesse og passion i. Jeg elsker teknik og jeg elsker mennesker.

Hvad vi laver?

Hos BodyFIt, er vores mål at give folk, de fornødne værktøjer til at nå deres ambitioner. Uagtet folks mål producerer vi det bedste træning og kost- og trænnings-programmer, gjort tilgængelig for alle og enhver. Vi tager stolthed i at levere et stort udvalg af kvalitets produkter udarbejdet med fokus på at hjælpe dig med at realisere dine mål.

Vores brede udvalg betyder at der er noget for enhver kunde der gerne vil nyde fordelene af optimeret livsstil.

Scroll til toppen